Varför tar det en stund innan knappen "slå ihop samtal" aktiveras?

På CDMA-nät såsom Verizon och Sprint kan det ta upp till 30 sekunder för knappen "slå ihop samtal" att aktiveras. Tyvärr är detta en begränsning från din mobiloperatör, som ligger utanför vår kontroll. För att förhindra att detta påverkar din inspelningsprocess föreslår vi att du först trycker på inspelningsknappen för att ringa in i Call Recorder och sedan ringer den part som du vill spela in. På så sätt kommer den person du ringer inte att behöva vänta.