Hvorfor tar det en stund før «Slå sammen samtaler»-knappen blir aktivert?

På CDMA-nettverk som Verizon og Sprint kan det ta opptil 30 sekunder før «Slå sammen samtaler»-knappen blir aktivert. Dette er dessverre en begrensning fra mobiloperatørens side, og utenfor vår kontroll. For å sikre at dette ikke påvirker opptakene dine, anbefaler vi å koble til TapACall først – ved å trykke opptaksknappen, og deretter ringe partene du ønsker å ta opp samtaler med. På denne måten slipper den du ringer å bli satt på venting.