Hvordan kansellerer jeg Call Recorder-abonnementet mitt på App Store?

For å kansellere abonnementet, gjør du følgende på din iPhone:

1. Åpne Innstillinger-appen på startskjermen til din Iphone.
  2. Trykk [ditt navn] øverst på Innstillingerskjermen.
  3. Trykk iTunes og App Store.
  4. Trykk din Apple ID e-postadresse øverst på listen.
  5. Velg Vis Apple ID og bruk din Touch ID, Face ID eller skriv inn passordet ditt og trykk OK.
  6. Blad nedover og trykk Abonnementer.
  7. Under Aktive abonnementer trykker du Call Recorder og velger Avbryt abonnement nederst på skjermen.

Du kan gjenoppta abonnementet når som helst gjennom Call Recorder-appen.