Hva om jeg ikke har fått en aktiveringskode?

Dersom du ikke har mottatt en aktiveringskode, må du først kontrollere om telefonnummeret du skrev inn på forrige skjermbilde var riktig. Dette er for å sikre at verifiseringssystemet vårt sender aktiveringskoden til riktig nummer. Dersom telefonnummeret er riktig og du fortsatt ikke har mottatt en aktiveringskode, trykk «Jeg har ikke fått en kode.» Trykk «Motta anrop» på neste skjermbilde for å motta aktiveringskoden via telefonanrop.