I hvilke land er Call Recorder tilgjengelig på App Store?

Call Recorder er for øyeblikket tilgjengelig i: USA, Canada, Storbritannia, Mexico, Australia, Østerrike, Argentina, Bahrain, Belgia, Brasil, Bulgaria, Colombia, Costa Rica, Chile, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Den dominikanske republikk, El Salvador, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Hongkong, Ieland, Israel, Italia, Japan, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Nederland, New Zealand, Norge, Panama, Peru, Polen, Portugal, Romania, Russland, Singapore, Slovakia, Slovenia, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Thailand, Tyrkia, Ukraina og Venezuela (flere land blir lagt til listen etterhvert).