Waarom werkt de knop "voeg samen" niet bij mij?

Call Recorder werkt door een conferentiegesprek op te zetten tussen u, de persoon die u op wilt nemen en onze opnamelijn die het gesprek opneemt. Om dit soort conferentiegesprek op te zetten MOET uw mobiele provider drieweggesprekken ondersteunen. Zonder deze functie zal de knop "voeg samen" niet werken en kan Call Recorder niet opnemen. Bel met uw mobiele provider en vraag hen om drieweggesprekken op uw lijn in te schakelen. Zodra die functie is ingeschakeld, zal de knop "voeg samen" werken zoals bedoeld.