Hoe neem ik binnenkomende telefoontjes op?

Voor het opnemen van een gesprek met iemand die naar u belt, neemt u het gesprek eerst aan waarna u Call Recorder opent. Druk op de grote opnameknop in het midden van het scherm en druk op “Bellen”. Zodra u verbonden bent tikt u op de knop "voeg samen", waardoor de opnamelijn van Call Recorder aan het gesprek tussen u en de persoon die naar u belde wordt toegevoegd. Onze opnamelijn neemt uw gehele conversatie op totdat u de verbinding verbreekt.