In welke App Store-landen is Call Recorder beschikbaar?

Call Recorder is op dit moment beschikbaar in: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Mexico, Australië, Oostenrijk, Argentinië, Bahrein, België, Brazilië, Bulgarije, Colombia, Costa Rica, Chili, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken El Salvador Estland Finland Frankrijk Duitsland Griekenland Hong Kong Ierland Israël Italië Japan Letland Litouwen Luxemburg Maleisië Malta Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Panama Peru Peru Portugal Rusland, Singapore, Slowakije, Slovenië, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Thailand, Turkije, Oekraïne, Venezuela, en er zullen spoedig meer landen worden toegevoegd.