Hvorfor tager det et stykke tid inden knappen “sammenflet opkald” aktiveres?

På CDMA-netværk såsom Verizon og Sprint kan det tage op til 30 sekunder, inden knappen ”sammenflet opkald” aktiveres. Uheldigvis er det en begrænsning fra din mobiloperatørs side, som vi ingen indflydelse har på. For at forhindre dette i at påvirke dine optagelser anbefaler vi, at du trykker på optagelsesknappen for at ringe til Call Recorder først og herefter ringer til den person, du ønsker at optage. På denne måde behøver personen, du venter på, ikke at blive sat på standby.