Hvordan annullerer jeg mit abonnement med Call Recorder i App Store?

Følg disse trin for at annullere dit abonnement på din iPhone:

1. Fra din hjemmeskærm gå til Indstillings-appen på din iPhone.
  2. Tryk på [dit navn] øverst på Indstillingsskærmen.
  3. Tryk på iTunes & App Store.
  4. Tryk på din Apple ID e-mail øverst på listen.
  5. Vælg Se Apple ID, brug dit Touch ID, Face ID eller indtast din adgangskode og vælg OK.
  6. Rul ned og tryk Abonnementer.
  7. Under Aktive tryk Call Recorder og vælg Annuller abonnement nederst på skærmen.

Hvis du senere vælger at abonnere igen, kan du gøre dette via Call Recorder-appen.