Hvad hvis jeg ikke modtog en aktiveringskode?

Hvis du ikke modtog en aktiveringskode så kontroller venligst først at telefonnummeret, du indtastede på den foregående skærm, er korrekt. Dette er for at sikre, at vores bekræftelsessystem sender aktiveringskoden til det korrekte nummer. Hvis telefonnummeret er korrekt, og du stadig ikke har modtaget din aktiveringskode, så tryk på ”Jeg fik ingen kode.” På næste skærm trykker du på ”Modtag et opkald” for at modtage din aktiveringskode via et telefonopkald.