Hvordan optager jeg indgående opkald?

For at optage et indkommende opkald skal du først besvare det og herefter åbne Call Recorder. Tryk på den store optagelsesknap midt på skærmen og tryk ”Ring op”. Når du har fået forbindelse tryk på knappen ”sammenflet opkald”, der vil sammenflette telefonopkaldet mellem dig og den person, som ringede op, og Call Recorders optagelseslinje. Vores optagelseslinje optager hele samtalen, indtil du afbryder.