Hvilke App Store-lande er Call Recorder tilgængelig i?

Call Recorder er aktuelt tilgængelig i: USA, Canada, Storbritannien, Mexico, Australien, Østrig, Argentina, Bahrain, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Colombia, Costa Rica, Chile, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Den Dominikanske Republik, El Salvador, Estland, Finland Frankrig, Tyskland, Grækenland, Hongkong, Irland, Israel, Italien, Japan, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Holland, New Zealand, Norge, Panama, Peru, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Singapore, Slovakiet , Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Thailand, Tyrkiet, Ukraine, Venezuela og flere lande kommer snart.